Galatasaray, Konyaspor’u 1-0 Yendi

Galatasaray, TÜMOSAN Konyaspor’u 1-0 Mağlup Etti

Galatasaray, Süper Lig’in 21. haftasında evinde konuk ettiği TÜMOSAN Konyaspor’u 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. Teknik direktör Okan Buruk, maç sonrası galibiyetin sevindirici olduğunu belirtti. Buruk, maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Okan Buruk, maça iyi başlamadıklarını ancak ikinci yarıda tempolarını yükselterek gol yemeden maçı tamamlamanın sevindirici olduğunu ifade etti. Rakiplerinin tehlikeli hücumlarını engellediklerini ve gol fırsatları da yakaladıklarını vurguladı.

Takımın ana önceliğinin hücum etmek ve gol atmak olduğunu söyleyen Buruk, oyuncu tercihlerinin maçların seyrini belirlediğini belirtti. Kaliteli oyuncuların performanslarına vurgu yaparak, transfer sürecinin kolay olmadığının altını çizdi. Hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi’nde ilk 8’e girmek olduğunu dile getirdi.

Geçen sene yaşadıkları transfer dönemi sıkıntılarına da değinen Buruk, yeni transferlerin takıma güç katacağını ve hedeflerine ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Ayrıca, tecrübeli teknik adam her maçta hakem hatalarının olduğunu söyleyerek hataların genel bir problem olduğunu aktardı. Hakemlerin performansının önemine vurgu yaparak, takım olarak her maça aynı ciddiyetle hazırlandıklarını belirtti.

Related Posts

Trump’tan İran’a tehdit: Anlaşma imzalanmazsa önemli gelişmeler yaşanır

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail ile İran arasındaki savaşa ilişkin yaptığı açıklamada Tahran yönetimini hedef aldı. “Ya İran ile bir anlaşma sağlanacak ya da bölgede önemli gelişmeler yaşanacak.” diyen Trump, “Anlaşma yapmak istiyorlar. Eğer İran anlaşma yapmazsa bu, stratejik bir hata olur.” dedi.

Cumhur İttifakı ortağı açık açık söyledi: Sıra Türkiye’de

Cumhur İttifakı ortağı BBP lideri Mustafa Destici, İsrail- İran savaşına ilişkin, “Bugün İran’a yapılanlar, İran’dan sonra Türkiye’ye de yapılacaktır” dedi.

Son şehidi kırk günde unuttular

Irak’ın kuzeyinde şehit olan Önder Özen için mevlid okutuldu. Mevlide akraba ve köylüleri dışında katılan olmadı. Şehidin babası Hasan Özen, “Oğlum 40 günde unutuldu” dedi.

Yandaş medya etkin pişmanlıktan faydalandı demişti! O isimden yalanlama

İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş hakkında etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanacağı iddia edilmişti. Keleş sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamalarla iddiaları reddetti.

Mustafa Sarıgül: Bayburt bugün CHP’yi bağrına bastı

CHP mitingi öncesi CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, “Bayburt bugün Cumhuriyet Halk Partisi’ni sevgiyle, saygıyla bağrına bastı.” değerlendirmesini yaptı.

İran’dan ABD, Britanya ve Fransa’ya tehdit: İsrail’e yardımcı olursanız askerî üs ve gemileriniz hedef alınacak

İran’dan ABD, Britanya ve Fransa’ya tehdit: İsrail’e yardımcı olursanız askerî üs ve gemileriniz hedef alınacak