Didim Belediyesi fırınlarda denetim gerçekleştirdi

Didim Belediyesi, İlçe Genelinde Fırın Denetimleri Gerçekleştirdi

Didim Belediyesi, vatandaşların sağlığını korumak ve güvenle alışveriş yapabilmesini sağlamak amacıyla ilçe genelinde faaliyet gösteren fırınlarda denetimler gerçekleştirdi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, fırınlarda ürünlerin hijyen standartlarına uyumu, gramaj ve üretim koşullarının uygunluğu kontrol edildi.

Denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini belirten Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, “Vatandaşlarımızın güvenli ve sağlıklı bir kentte yaşamalarını sağlamak en öncelikli görevimizdir. Bu kapsamda, Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz fırınlarda sıkı bir denetim çalışması gerçekleştirdi. Denetimlerimiz aralıksız devam edecek” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

Babasının çiçekle beklediği kız bakın kaç puan aldı

Muş’ta, 60 yaşındaki Mehmet Emin Gülen’in Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) çıkışında koşarak çiçekle karşıladığı kızı Çimen, yabancı dil testinde 431.45250 puan alarak ailesini sevindirdi.

İstanbul’da sıcaklıklar 40 dereceye yükselecek, Afrika sıcakları geliyor

Meteoroloji ve AKOM’dan yapılan son tahminlere göre Türkiye yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altına giriyor. Özellikle batı bölgelerden başlayarak tüm yurdu saracak Afrika kökenli sıcak hava dalgası, hava sıcaklıklarını mevsim normallerinin 6-12 derece üzerine çıkaracak. AKOM pazartesi gününden itibaren İstanbul’da hava sıcaklıklarının 40 derecelere yükselebileceğini bildirdi.

Milli Dart Takımı Avrupa’da şampiyon

Hollanda’da düzenlenen Avrupa Kupası’nda Türkiye’yi temsil eden milliler şampiyon oldu.

Nazan Öncel hastaneye kaldırıldı: ‘Hadi dua edin’

Türk müziğinin usta ismi Nazan Öncel, yüksek nabız ve tansiyon şikayetiyle gece yarısı acilen hastaneye kaldırıldı. Mayıs ayında takılan iki stentin ardından sanatçıya üçüncü bir stent takıldı.

Müsavat Dervişoğlu: Çay ilçemizin en güzel caddesinden birinin adı Talat Paşa Caddesi olarak değiştiriliyor

Müsavat Dervişoğlu: Çay ilçemizin en güzel caddesinden birinin adı Talat Paşa Caddesi olarak değiştiriliyor

Bakan Kurum: “300 bininci konutumuzun anahtarını Malatya’da teslim edeceğiz”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya kent merkezinde yapımı süren Bakırcılar Çarşısı’nı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.